Monday, 6 February 2012

ROJAK ~


            Assalamualaikum semua, fuhhh .. okay tiup sikit blog ni, berhabuk dah.. okay, esok nak balik hostel sudah lah, sedihnya , banyak HW tak siap lagi. Sebenarnya nak sangat-sangat peluk Azreen , Madi dengan Widad , YA ALLAH kita rindu sangat dengan korang weh :'( . Selalu main sama-sama, makan sama-sama, belajar sama-sama . Dah kata budak hostel , apa benda yang kita buat tak bersama kan ? sumanya bersama.. ALLAH je tahu seksa sangat hati kita tak ada korang tahu tak?? Widad, okay kita tak tahu nak cakap apa , yang penting kau kena tahu, kita TERLAMPAU rindukan kau sangat-sangat. Baru tahun ni kita try nak jadi rapat sangat kan .. baru je nak rasa , tiba-tiba kau pergi macamtu je, gonna take some time to realize it.. Widad, tahu tak kita pernah nangis sorang-sorang sebab rindukan kau, madi dengan azreen . SUMPAH sedih sangat .. lagi satu yang kau kena tahu, kita TERLAMPAU sayang dekat kau wehh :'(
           Azreen, huh ! kita selalu stay up berdua kan ? sampai pagi .. sekarang ni, kita nak ajak siapa .. yang lain sumanya tido awal selain atien, kekadang dea yang teman kita . Kita rasa sangat kehilangan korang weh, kita nak main bola dengan kau . Nak main baling tembikai susu lagi, nak gelak2 macam dulu :'( . rindu sangat weh ! YA ALLAH, kau tahu tak sampai sekarang kita macam tak boleh terima korang tak ada . Dalam hati ni pedih gila tahu tak ? kita harap korang happy kat sana dengan member baru kay, seriously I can't forget you ! 
           Madi, kita pun rindu kau wehh, kalau nak karaoke memang dengan kau je lah kan, n masalah kita kau bawak sampai TEKNIK kan, simpan tau, jaga segala apa rahsia yang kita dah share dengan kau okay kawan :'( KORANG, kita nak korang balik :'( nak sangat ! kita rindu korang, tak sanggup nya, waktu kita hantar korang tu, kita tak boleh nangis sebab kita tak nak korang sedih bila nampak kawan korang sedih. Tapi bila kita sorang-sorang tiba-tiba airmata kita keluar weh, sebab kita rindu sangat dengan korang . Dah takdir kan, siapa kita nak lawan takdir :( Jangan risau, kita selalu doakan korang kat sana okay, SPM nanti kita buktikan lagi for the 2nd time kay, STRAIGHT A's in our hands . Aamin.. korang WAJIB tahu yang kita RINDU tahap dah tak ada tahap dengan korang tau . Okay lah,tak mo panjang2, kalau boleh nak buat BER-page page pasal korang, tapi tak boleh..take care tau my BFF ,forget me not tau.. iloveyousomuch :'( Assalamualaikum..

No comments: