Saturday, 21 January 2012

Gonna Miss Them


      Assalamualaikum readers ,sebenarnya time-time macamni memang h/w kata MARI !, PC kata JANGAN, oh yeahh ! geram nihh . Kelmarin dapat chat dengan seorang hamba ALLAH yang aku rindu tahap GABAN lah kan, madi . Kalau dengan dea, memang aku gila sikit, weee xD . Tapi nanti dalam kelas aku tu, ramai yang ikut jejak madi nanti, sedih wehh ! ramainya nak pindah . Mostly yang aku sayang pulak tu, haiyaa .. takpelah, sekolah tu bagus untuk korang . Korang jangan lepaskan peluang yang cerah tau (luahan hati yang pedih !) . Aku selalu doakan yang terbaik untuk korang, korang jangan lupa aku tau . Korang-korang yang pindah tu, ISNIN nanti last korang kat sekolah kan .Korang jaga diri baik-baik tau,kalau budaya kat sana tak elok, jangan ikut ! balik JALIL balik ! haha xD.. Huh, derita betul nak hadapi kenyataan nih .Antara yang aku dapat tahu nak ANGKAT KAKI ni, Danial,Widad,Azreen,Nazirah,Syamir,Aqilah,Liyana,Loqman,Athirah dengan ramai lagi yang aku tak tahu lah . Bak kata Danial, nanti bagi-bagi lah AUTOGRAF korang tu yea, bawak-bawaklah camera , bergambo  ke , ada sikit memory kan .. 
        
        ( kalau korang tengok ada gambar budak hostelkan, hehe, tak ada gambar 4 Amanah 2012 lah, sorry ! )Especially budak hostel . AZREEN, WIDAD dengan NAZIRAH . Semeja , sebilik , sebantal, sekatil .. dan macam-macam SE- lah dengan korang kan . Huh, memang nangis lah kan bila ingat semua tu . Habis nak buat macamana lagi kan, takpa-takpa korang jangan risau," kita sayang korang gila-gila macam adik beradik kita juga" . Tapi classmates aku yang nak pindah nanti pun aku mesti rindu korang sangat-sangat ! Semua yang pindah tu, I'll never forget you lah kawan :) ( 4 Amanah 2012 ) ohh yeahh ! Assalamualaikum ..
     
          

1 comment:

ShuichiSyad said...

jon pindah SMKDN lahh...
:P