Saturday, 14 January 2012

why must me ?


                 Assalamualaikum.. dah lama tak update kan, sebenarnya hari ni sedih sangat, orang yang aku sayang sangat, aku dah anggap dea macam abang aku sendiri, dea jujur and mengaku yang dea dah burukkan nama aku dekat batch dea . SENANG TERSANGKUT gelaran tu yang dea cakap kat kawan-kawan dea . apa korang rasa kalau korang dapat gelaran tu ? YA ALLAH, sumpah aku menangis lepas dapat tahu, aku bukan perempuan macamtu , aku ada harga diri ! yea aku mengaku dulu aku BERCOUPLE , tapi aku tak pernah menduakan sesiapa, aku bukan tukar pakwe macam tukar baju ! sekarang pun aku dah lama bertekad TAK NAK BER-COUPLE dah sebab ramai dah nasihatkan kat aku macam-macam . aku akan ber-couple bila tiba waktu yang betul-betul sesuai untuk tu . sekarang nama aku dah buruk dekat kawan-kawan dea . DEMI ALLAH, aku menangis ! untuk yang fikir aku perempuan MURAHAN, perempuan yang SENANG TERSANGKUT dengan mana-mana lelaki , korang SALAH ! aku ada HARGA DIRI , aku dah lama tinggalkan perangai COUPLE-2 tu, kenapa orang yang aku percaya selama 2tahun sanggup cakap macamtu ?  


                        kenapa abang ? apa salah teha kat abang sampai macamtu sekali abang cakap kat member abang ?? teha betul-betul kecewa, terkilan , sakit hati dengan abang . okay, listen here untuk kawan-kawan abang tu , saya bukan PEREMPUAN yang macam korang dapat tahu dari mulut orang yang paling rapat dengan saya tu, saya seorang perempuan yang ada harga diri yang mahal dan maruah yang tinggi .. kisah silam yang buruk dan baru nak diungkit sekarang , perit untuk aku lalui semua ni .. apapun jauh dalam hati aku, sebenarnya aku tak sanggup kalau tak maafkan dea, fHI aku semestinya nya maafkan dea walau sebesar mana pun kesalahan dea .. aku bukan PENDENDAM , don't worry .. assalamualaikum ..

1 comment:

Hunn M said...

Teha okay tak? Jangan sedih-sedih k. Kalau ada ape-ape teha cerita kat akak eh, tau .