Sunday, 1 April 2012

lagu tak ada kena mengena dengan cerita kay, sebab lagu ni best je :)

         Assalamualaikum , haiihhh ! berat hati nak cerita .. Selalunya saya cerita pasal budak pindah kat kelas kami . last-last diri sendiri yang bla kan . Saya amik decision untuk sambung Arab Tinggi kat SAAS ! then , terpaksalah korban kan hati untuk merindui kawan-kawan yang betul-betul disayangi ! (pahal SKEMA sangat? ) biarkan ... last morning kat sekolah n asrama, saya bagi tazkirah pasal "IMAM" harap SK dengan SS paham lah kan :) dah ada kesempatankan, terus minta maaf kat dorang suma . dah habis tu turun lah dari pentas, tiba-tiba ada orang jerit " bye kak teha" (sambil pandang melilau lilau kat barisan SK dan melambaikan tangan) haha ! itulah Faizam , budak form3 . Terharu jugak dea buat mcmtu , thanks dik yea :)
         Saya duduk dekat rak kasut bilik prep form4 , pastu time dak form3 laki pergi sekolah , Faizam bubye lagi, wahh ! macam rapat pulak dengan dea selama ni.. takpelah, happy sangat :) hari tu saya tak sekolah sebab nak uruskan borang2 suma tuh . pehhh letih kot , kehulu ke hilir , dah macam anak hilang mak dah ! haha, okay nonsense . pastu jumpa lah budak-budak ni dekat kelas . ambik gambar lah macam-macam lah ! best woii .. tapi tulah, saya mesti rindu benda-benda macamtu kan . nanti dah tak ada ketua kelas macam YB hafiz, hehehe.. haritu, tiba-tiba dea pakai kot ! haha, betul-betul YB , haha !
         Ramai jugak laah yang bagi hadiah, tapi banyak dapat surat lah kan . thanks kepada SI-pemberi ea :) Sedih kan tinggal kan memories kat jalil :'( member Hostel , 3Fatanah 11, 4Amanah 12, ramai lagi lah ! haih, bila dah siap daftar masuk SAAS suma, katil pun dah ada suma ! balik je umah , tiba2 dapat surat mengatakan "saya dapat MAAHAD??" haaa?? pelik bin ajaib kan . DUGAAN bin UJIAN <3
         saya Hanya berserah pada ALLAH <3 ehh, nak tengok tak antara budak yang dirindui nanti, :
                                   Nur Aida Binti Khairul Bahri merangkap bestfriend dari form1 :)
                   Ni kawan2 satu taman, petang2 pi main sama2 xD macam kanak2 kan, haha
     
haa.. ni budak2 yang paling DIRINDUI, dari form2 sampai form4 saya kat asrama , sehidup dengan diorang . Thanks for everything sayang-sayang ku <3
             
                     Ni ada lagi stoly nak moly tentang seorang lelaki yang pernah bergelar BH saya (buah hati), Dia ni memang baik . Kira dea orang yang paling last kot dalam hidup saya yang pernah sayang :) banyak happy moments dengan dea, ada konflik lah senang cerita yang buat kan kami putus, dulu saya memang salahkan dea sebab EGO saya tinggi time tu . Tapi sekarang .. dah tak kot, better mengaku salah sendiri daripada salahkan orang lain kan ? Kami memang tak ada jodoh, takkan nak lawan takdir. Dea pun dah happy, nak tahu kenape tiba2 update pasal dea, sebab tadi akak saya online n dea panggil saya cakap "adik cuba kau tengok ni" Rupanya dea tunjuk gambar yang baru je Si-DIA uploaded , gambar tu gambar cincin yang pernah kami dua ada, Dea ada hadiahkan saya cincin tu , ni haa cincin yang kami ada, cantik ohh :
         nampak tak patung biru tu ? haa tu saya bagi kat dea, saja ngada2 bagi kat dea, dulu lah kan :)

      Hadiah last saya bagi dea Al-Quran, harap berguna lah untuk dea, Sejujurnya saya cakap, dulu saya benci sangat kat dea . tapi sekarang bila pikir balik, saya rasa saya pun buat salah, takkan nak salah kan dea sorang :) takpe, benda dah berlalu, saya pun tak nak bermusuh dengan dea kalau boleh :) Saya tak nak ada musush, kalau dea tengah baca sekarang ni, saya nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki . Saya pun tak suka dengan perangai saya yang dulu .Saya dah buang jauh2 perangai yang dulu, ramai dah tahu kan :) eh, jangan pikir saya nak getback pula cakap macamtu .. jangan salah faham, nasi dah jadi bubur , tak perlu nak keraskan balik bubur tu kan ? (pepatah sendiri) . haha xD dah lah, tak mo cita lebih-lebih pasal ni,
     (berbalik pada topic asal) eh, nak tengok tak gambar diorang .. jap jap ,
ni 3fatanah 2011, rindu sangat dengan diorang semua :) tapi gambar ni hanya setengah dari kelas .. tak semua lah kan , papepun, I'm gonna miss you friends <3

nak letak banyak lagi gambar tapi malas nak tunggu upload tu, haha xD nampak sangat tak sabar kan, ehh, tak lah, sebab bantal dah memangggil mangggil ni, ngantok ohh ! Okay lah, jari pun penat buat breaakdance kat keyboard ni, dea pun nak rehat gak kan :) xD .. Assalamulaikum..


   

No comments: